top of page

Reading

Een foto van Marije in een blauwe jurk in een natuurgebied

In deze sessie neem ik je op intuïtieve wijze mee door je Human Design chart en belangrijkste Gene Keys. 


Waar kan je je essentie nog verder omarmen? Hoe kan je jouw energie en systeem eren? Hoe mag jij in de wereld bewegen? En wanneer je naar jouw energiesysteem luistert, waar beweeg je dan naartoe?

De reading is vaak een transformerende en activerende sessie die je net het zetje geeft dat je nodig hebt om jouw volgende stap te zetten. 

 

Een reading duurt tussen de 1.5 en 2 uur en kost 225,- ex. BTW. 

 

Op dit moment zijn de readings uitverkocht. Mocht je in het nieuwe jaar graag een reading willen, kan je een mail sturen via de knop hieronder en je zo inschrijven voor de wachtlijst. 

Ik gaf honderden mensen een Reading.

Dit is een greep uit hun ervaringen. 

Generator Kim

"De Reading met Marije over mijn human design was zo waardevol. Ik was een complete newbie op het gebied van human design. Marije sloot met fijne enthousiaste energie perfect aan bij mijn vraag. Ze gaf me (algemene) info en  lichte de voor mij op dit moment belangrijkste aspecten uit. De Reading bracht me veel herkenning en bevestiging van wat ik al wist. Het heeft me geholpen me mezelf beter te begrijpen. Marije heeft me zoveel waardevolle inzichten gegeven over hoe ik meer mag en kan meebewegen met mijn design. Ik geniet ervan hier mee te spelen en te experimenteren. Het heeft veel in beweging gebracht! Dat maakt mijn leven lichter en geeft me vooral meer plezier en flow. Het was een heerlijk startpunt om het leven vanuit mijn human design te ontdekken en ik kijk er naar uit hier steeds een stukje verder in te zakken. "

Projector Kim

"De sessie met Marije vond ik enorm waardevol. De laatste tijd speelde er bij mij veel vragen. Onduidelijkheid over de volgende stap, onzeker over het goud dat ik te brengen heb in de wereld en onbegrip over het heftige seizoen waar ik me in bevind in mijn leven momenteel. Thank you Marije voor je guidance. Ik voelde me zo begrepen. Je voelt dat Marije dit pad en alle crazy dingen die daarbij horen doorleeft. De sessie heeft me meer duidelijkheid gegeven. Dat laatste zetje om in het diepe te springen, ook al vind ik dat freaking spannend. Het voelt alsof allemaal losse eindjes bij elkaar kwamen en ik daar nu in mocht zakken. Daardoor voel ik nu meer rust, vertrouwen en zin in wat komen gaat. En weet ik: I am not walking this path alone. "

Manifestor Mikki

"Marije weet een hele rustige en fijne omgeving neer te zetten waarin ik mij helemaal op m’n gemak voelde. Ze neemt je mee op reis. Haar benadering is intuïtief wat heel fijn werkt, op deze manier is er ruimte om te voelen waar we meer de diepte in kunnen gaan. De gehele ervaring heeft me veel gebracht, van aha momenten tot nieuwe inzichten. Het was precies de bevestiging die ik nodig had om krachtiger in mijn keuzes te staan, en ook te begrijpen waar deze vandaan komen. Al met al ontzettend waardevol!"

Projector Feline

"Ik wil je nogmaals onwijs bedanken voor de fijne sessie! Ik ben het stukje voor stukje aan het terug luisteren. Ik heb het verhelderend ervaren, het was zo fijn dat je precies de dingen zegt die ik nodig had. Waarvan ik het ergens wel wist, maar er tot nog toe nooit zo voor gekozen heb. En ik me tijdens en na de sessie heb kunnen herinneren dat wat goed voor me is."

Projector Sophie

"Al vanaf jongs af aan voelt het alsof ik anders ben dan anderen. Hierdoor heb ik mezelf niet altijd goed begrepen. 

Door de Human Design reading heb ik meer inzichten gekregen en weet ik hoe ik beter hoe ik omgaan met mezelf en met mijn energie. 

Ben je hier super dankbaar voor. "

Manifesting Generator Marrit

"Ik vond de sessie heel fijn. Knus. Inspirerend. Verhelderend. Bevestigend. Ik kreeg toestemming om echt mijn pad te volgen, het op mijn manier te doen, mijn kwaliteiten nog meer te zien en omarmen, hulp te vragen op vlakken waar ik meer moeite mee heb, nog meer uit het ‘werken’ te gaan, mijn creativiteit nog meer te laten stromen en ook delen. En door dit alles voelt het alsof leven nog meer mag flowen. En als ik in mijn juiste stroom zit het ook zo moeiteloos kan en mag gaan."

The Projector Reset

Een spiegel staat in het zand en reflecteert zowel licht als donker

De route van jouw energie is de enige weg naar duurzaam succes als Projector. Dat is belichaamd energetisch leiderschap, dat is waar jij hier voor bent en dat is waar we ons tijdens The Projector Reset aan toewijden.

 

Zelfs na 6 jaar in mijn Projector-experiment leer ik nog de nodige lessen rondom dit thema. Want alles valt- of staat bij mijn eigen toewijding aan mijn energiesysteem. Tijdens The Projector Reset komen we samen met een groep bewuste Projectors die je uit je sacrale doe-modus haalt en in je energetisch leiderschap zet. Een groep die je accountable houdt, je inspireert, viert, leert, steunt, draagt en waarin je leert over Projector-succes op alle vlakken: van relaties en werk tot gidsen en het nieuwe leiderschap. 

Energy Intensive 

Human Design Reader Training

Human Design is complex systeem en het studeren van dit systeem duurt jaren, zo niet een heel leven. Maar wanneer je een Human Design reading geeft gaat het er niet om hoeveel kennis je bezit over het systeem. Het gaat er om dat jij zelf jouw Design belichaamd.

Wanneer jij vanuit jouw essentie aanwezig bent tijdens een reading, kan je de ander daar thuisbrengen: in zijn Design, en in zijn essentie.

De Energy Intensive is een online training. In deze training gidsen we je naar jouw essentie en leer je zo werken met het Human Design systeem dat de woorden die je spreekt en de energie die je doorgeeft doen waar ze voor bedoelt zijn: jouw klant thuis brengen bij zichzelf. En jij weet net als wij wat een wereld er kan ontstaan wanneer we op die plek aanwezig zijn.. 

Een close up van een prachtige, blauwe iris (oog)
bottom of page