top of page
Stay Gold Framed Art Print by Chelsea Mayer Photography.jpeg
Mythology Moodboard-Apollo.png
avidlondoner.jpeg

Sacred Business Mentorship

 

Jij bent hier niet voor niets. Jij komt iets brengen. Dat heb je altijd al gevoeld en geweten. 

Je hebt je lang verstopt, aangepast. Je essentie verdund zodat hij iedereen zou smaken. Maar iedere dag wordt het vuur sterker, klinkt de roep luider. De herinnering aan wie je bent geeft je de rillingen: zo groots, zo krachtig. En zo waar. Het is tijd om jouw unieke codes te belichamen en te verspreiden. Het is tijd om jouw zicht en wijsheid te delen met de aarde en jouw business tempel te betreden.

Misschien sta je aan de start van een nieuw hoofdstuk en wil je een sterke fundering bouwen voor jouw levenswerk. Een tempel ter ere van jouw evolutie, jouw essentie, jouw magie. Een huis voor jouw orakel. Heilige grond, toegankelijk voor hen die jou en jouw werk vanuit eerbied benaderen. Een plek om in te tunen, te spelen, te gidsen en te creëren. Een tempel die volledig in het teken staat van wie jij in wezen bent en wat jij nodig hebt om te floreren. De plek waar jouw sacred duty tot leven komt.

Misschien ben je al een tijdje bezig maar voel je dat het tijd is om helemaal te gaan staan voor wie jij in wezen bent. Een business te creëren die jou eert in jouw volledigheid. Met klanten te werken die honderd procent voor jou gaan. Thuis mag komen op de heilige grond van jouw tempel. Waar je beweegt vanuit de verbinding met de Bron en niet wordt gestoord door dat wat er in wezen niet toe doet. Waar je vanuit overgave jouw hoogste tijdlijn betreedt en eenheid vindt in jezelf én in je bedrijf.

Een Sacred Business brengt je jouw persoonlijke Hemel op Aarde en ons als collectief een stap verder. Een Sacred Business is de beproeving, het medicijn en de beloning in één. Het is de sneltrein voor jouw evolutie. Het spel van het leven spelen op het hoogste niveau. You can’t run & you can’t hide. Het laat je alle hoeken van je Ziel en je hologram zien. En vraagt je iedere dag opnieuw om op te staan en je ogen en hart te openen voor dat wat er van je gevraagd wordt. 

Het Sacred Business Mentorship is een persoonlijk afgestemd traject waarin jij jouw Sacred Business gaat belichamen en uitdragen. We werken met dat wat er nu aanwezig is. Ik fungeer als spiegel en laat je zien waar je ziel en business naartoe willen en waar dit wordt geblokkeerd. Jij brengt jouw business helemaal in lijn met wie je bent en wat je hier komt doen.

Afhankelijk van jouw unieke behoefte werken we onder meer aan: 

Het herkennen, belichamen en inzetten van jouw unieke codes;

Ondernemen als expressie van je ziel en in lijn met de Bron;

Het versterken/herstellen/openen van je intuïtieve kwaliteiten;

Het volledig belichamen van je energetische blauwdruk & energetische soevereiniteit;

Het belichamen van jouw creatorschap;

Het bouwen van jouw Business Tempel;

Het energetisch & praktisch fundament van je bedrijf;

Winstgevend ondernemen vanuit rust en vertrouwen.

 
 
 

wat anderen zeggen

Iefke Slaats 

the Projector in Business

"Vanaf het moment dat ik energetisch "ja" zei tegen deze reis voel ik me gedragen door het potente Veld van deze container. Door dit Veld te betreden heeft er zich een organisch uplevel-proces voor me ontvouwen. In dit proces ervaar ik meer en meer te landen in mijn potentie. Ik ben als het ware aan het daten met mijn hogere Zelf. We bouwen aan onze innige vertrouwensband. Ze heeft de wens zoveel mogelijk belichaamt te worden hier op aarde. En ik voel in alles dat het kan. 
Op het moment ontdek ik hoe het is om te leven in co-creatie met Source, allemaal vanuit een "let's play" frequentie. Marije is hierin de belichaming van de materie én de energetics van het programma. Haar energie spreekt je op een gelijkwaardige manier aan in je grootsheid te gaan staan. In haar aanwezigheid ontdek ik de tijdlijn(en) die binnen mijn bereik liggen. 
I am so ready for this new paradigm!✨🚀"

voorwaarden & aanmelden

De lengte van de reis is tussen de 4 en 6 maanden. In het intakegesprek bespreken welke vorm voor jou op dit moment passend is. In onze samenwerking verwacht ik van jou dat je 100% toegewijd bent aan het werk dat we samen doen, jezelf en het leven niet uit de weg gaat en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen proces. 

Het Mentorship start vanaf 4800,- ex. BTW. Je kan je hier aanmelden voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek voel ik in op je energie, bespreken we waar je staat en waar je naartoe wil en hoe je daar het beste kan komen. Ook deel ik dan de praktische informatie over het traject en de betalingsmogelijkheden. Na het gesprek wil ik je uitnodigen de keuze om samen te werken te maken op basis van jouw autoriteit (splenic, sacral, emotional, self-projected, etc.). 
 

ROSALIE VOORTMAN - MARIJE ELLES-71_edited_edited.jpg

over marije

Mijn energetische integriteit is de belangrijkste drijver van het 'succes' in mijn leven en business. Ik ben toegewijd aan mijn evolutieproces en handel daarmee in lijn. Ik luister naar mijn intuïtie en heb het lef om het vervolgens ook te doen. Ik maak abstracte concepten helder en begrijpelijk en zie waar jij energetisch wel of niet beweegt vanuit jouw hoogste potentieel. Ik gebruik Human Design als tool voor zelfbewustzijn maar niet als bijbel. Ik ben fluïde en een work in progress, herinner me iedere keer weer meer van wie ik ben en wat ik hier kom doen. Ik ben niet bang om radicale beslissingen te nemen en voer met name orders uit vanuit mijn instinctieve intuïtie en de Bron. Ik heb geleerd mijn eigen pad te bewandelen en tegen verwachtingen in te bewegen, maar altijd mee met de stroom van het leven. Ik creëer templates voor de Nieuwe Wereld en nodig jou uit om in te stappen. Meer over mij lees of luister je hier.

bottom of page