top of page
ROSALIE VOORTMAN - MARIJ ELLES-14.jpg

Human Design reading

In deze sessie neem ik je op intuïtieve wijze mee door je Human Design chart en belangrijkste Gene Keys.


Hoe wil jouw energie van nature stromen? Hoe kan je daar in mee bewegen? Wanneer je vanuit dat natuurlijke ritme werkt en beweegt, welke talenten en kwaliteiten heb je dan te delen met de wereld?

En wat houdt je nog tegen? 
 

Een reading vindt plaats via Zoom, duurt 1.5 uur en kost 225,- ex. BTW. Je boekt je plekje door je betaling te doen via onderstaande link. Na de betaling ontvang je toegang tot mijn Calendly en kan je zelf een moment plannen dat voor jou uitkomt. 

Generator Kim

"De Reading was zo waardevol. Ik was een complete newbie op het gebied van human design. Marije sloot met fijne enthousiaste energie perfect aan bij mijn vraag. Het heeft me geholpen me mezelf beter te begrijpen. Marije heeft me zoveel waardevolle inzichten gegeven over hoe ik meer mag en kan meebewegen met mijn design. Ik geniet ervan hier mee te spelen en te experimenteren. Het heeft veel in beweging gezet! Dat maakt mijn leven lichter en geeft me vooral meer plezier en flow. Het was een heerlijk startpunt om het leven vanuit mijn human design te ontdekken en ik kijk er naar uit hier steeds een stukje verder in te zakken."

Manifestor Mikki

"Marije weet een hele rustige en fijne omgeving neer te zetten waarin ik mij helemaal op m’n gemak voelde. Ze neemt je mee op reis. Haar benadering is intuïtief wat heel fijn werkt, op deze manier is er ruimte om te voelen waar we meer de diepte in kunnen gaan. De gehele ervaring heeft me veel gebracht, van aha momenten tot nieuwe inzichten. Het was precies de bevestiging die ik nodig had om krachtiger in mijn keuzes te staan, en ook te begrijpen waar deze vandaan komen. Al met al ontzettend waardevol!"

Projector Sophie

"Al van jongs af aan voelt het alsof ik anders ben dan anderen. Hierdoor heb ik mezelf niet altijd goed begrepen. Door de Human Design reading heb ik meer inzichten gekregen en weet ik beter hoe ik kan omgaan met mijn energie. Ben je hier super dankbaar voor."
ROSALIE VOORTMAN - MARIJE ELLES-13_edite

Over Marije

Het is bijna 7 jaar geleden dat ik mijn Human Design ontdekte en sindsdien leef ik mijn essentie volluit. 


Dit is niet altijd zo geweest: lange tijd geloofde ik dat ik me vooral moest aanpassen aan de norm en mijn sensitiviteit, scherpe blik en sterke intuïtie moest verbergen om mee te komen met wat we als 'goed', 'normaal' of 'succesvol' zien.  Inmiddels weet ik dat juist in de delen van mezelf die ik liever wilde verstoppen, mijn goud ligt en dat ik daar duurzaam succes vind. Zo werkt dat ook bij jou: de wereld zit altijd te wachten op méér van wie jij ten diepste bent.

In Human Design ben ik een 2/4 Projector, geboren onder de Right Angle Cross of Explanation. Ik ben hier om jou dieper in je individuele expressie te gidsen en ingewikkelde systemen en toekomstige tijdlijnen, helder aan je uit te leggen. En dat is precies wat ik tijdens een reading doe. In de reading komt mijn 7 jaar aan Human Design studie en ervaring samen met mijn intuïtieve scherpte, therapeutische achtergrond en belichaamde Human Design ervaring om jou kennis te laten maken met je unieke energie en essentie en datgene los te laten wat je tegenhoudt om je natuurlijke talenten te delen met de wereld.

Naast het geven van readings train ik professionals (zoals therapeuten, decanen en branding experts) in het intuïtief werken met Human Design en het geven van readings en geef ik programma's en training in Energetisch Leiderschap: het vermogen om met je eigen energie te verbinden, je af te stemmen op het geheel, energie te lezen en eren, je intuïtie te volgen en vanuit sensitiviteit te leiden. 

bottom of page