ROSALIE VOORTMAN - MARIJ ELLES-17.jpg

Je Ware Wezen

a guide to your heaven on earth
 

Als Projector die vastliep in het 'oude systeem’ ben ik hier om een nieuw template te creëren en de manier waarop we leven, werken en ondernemen te hervormen. Dat template heeft een duidelijke vorm gekregen en wil met jou worden gedeeld in dit vierweekse programma.

Wie ben ik werkelijk? En wat kom ik hier doen? Het zijn de vragen die ons kunnen vastzetten in een oneindige loop, tot we ons herinneren dat we hier zijn voor de Evolutie van onze Ziel en om onze unieke rol te spelen in het Spel van het Leven Je Ware Wezen is een vierweekse herinnering in de wijsheid van je ziel en een activeert jou in je rol als creator van jouw hemel op aarde.

Wanneer je je herinnert wie je in wezen bent waar het hier in wezen over gaat, opent zich een wereld vol potentie en creatiekracht. Het is tijd om bij te dragen vanuit wie je werkelijk bent. Het is tijd om te leven vanuit Je Ware Wezen. 

1 we·zen (was, waren, is geweest)

zijn, bestaan: bij wie moet u wezen?

2 we·zen (het; o; meervoud: wezens)

het essentiële; dat wat iemand of iets maakt tot wat die persoon of die zaak is, het belangrijkste kenmerk van iemand of iets

 

Over het programma

Je Ware Wezen is een programma van vier weken waarin je eindelijk gaat leren hoe dit levensspel werkt en hoe je hier jouw persoonlijke hemel op aarde creëert. Het is basis van mijn 1:1 werk met ondernemers en the Projector in Business, opgedeeld in vier pijlers en voor ieder human design type geschikt. Het is een combinatie van transmissies, meditaties, activaties en opdrachten. Na deze vier weken heb jij een template waar vanuit je bewust kan navigeren, creëren en bijdragen. In lijn met jouw hoogste potentieel en met grote bijdrage voor de aarde. We starten op 22 november en ronden af op 21 december 2021.

Je Ware Wezen is voor jou als..

.. het mysterie van ons leven op aarde nog bewuster wil ervaren

.. dieper geïnitieerd wil worden in jouw eigen wezen en relatie met de bron
.. je (soms) afvraagt wie je werkelijk bent, verward kan raken over je identiteit, het gevoel hebt te moeten kiezen tussen functies, banen of projecten, en meer wil leren over je multi-dimensionale natuur 

..het verlangen voelt om te bewegen en creëren vanuit je essentie, maar soms verward raakt over wat die essentie nou werkelijk is

..  op zoek bent naar een uitleg over het Spel van het Leven ;)

.. je Human Design kent maar je afvraagt hoe je nu ook werkelijk vanuit je essentie en blauwdruk kan leven, werken en ondernemen
..  voelt dat er meer in je zit en naar buiten wil komen en wil verder intappen op je creatiekracht 

.. bewust wil bijdragen aan de nieuwe wereld op de manier die bij jou past
..de shift wil maken van passief/slachtoffer denken naar actief/creatorschap op een manier die je energie geeft

..  er klaar voor bent om verantwoordelijkheid te nemen en jouw hemel op aarde te creëren

Inhoud

 

chapter 1 - je ware wezen
 

Identificeer je met wie je in Wezen bent en wat je hier komt doen,

Het Spel van het Leven spelen: hoe dan?!;

Heel je relatie met de Bron.

chapter 2 - evolutie
 

Laat los wie je denkt te moeten zijn;

Navigeer bewust door je organische evolutieproces,
initiaties & de-conditionering.

chapter 3 - oorspronkelijk leven
 

Co-creëer met het leven en wees open kanaal;

Luister & handel naar je autoriteit en intuïtie;

Herinner je en draag bij vanuit je multi-dimensionale kwaliteiten;

Activeer je creatorschap.

 

 

chapter 4 - hemel op aarde
 

Bouwen aan een nieuwe wereld;

Unlock je Money magic;

en Sacred Responsibility.

 
 
 
 

Inclusief..

 

8+ video transmissies

Meditaties/activaties en opdrachten
2x LIVE integratie Q&A call van 1,5 uur met de groep waarin de vragen worden behandeld en we dieper in gaan op onderwerpen die leven (7 & 21 december)

Community support, waar je al je vragen kan stellen aan mij en andere deelnemers

BONUS: masterclass Human Design, de blauwdruk van je energiesysteem

Investering

 

één  betaling van

484,- 

 

of

twee betalingen van

250,- 

 

Over Marije

Mijn energetische integriteit is de belangrijkste drijver van het 'succes' in mijn leven en business. Ik ben toegewijd aan mijn evolutieproces en handel daarmee in lijn. Ik luister naar mijn intuïtie en heb het lef om het vervolgens ook te doen. Ik maak abstracte concepten helder en begrijpelijk en zie waar jij energetisch wel of niet beweegt vanuit jouw hoogste potentieel. Ik gebruik Human Design als tool voor zelfbewustzijn maar niet als bijbel. Ik ben fluïde en een work in progress, herinner me iedere keer weer meer van wie ik ben en wat ik hier kom doen. Ik ben niet bang om radicale beslissingen te nemen en voer met name orders uit vanuit mijn instinctieve intuïtie en de Bron. Ik heb geleerd mijn eigen pad te bewandelen en tegen verwachtingen in te bewegen, maar altijd mee met de stroom van het leven. Meer over mij lees of luister je hier.

ROSALIE VOORTMAN - MARIJE ELLES-71_edited.jpg

Ervaringen

'(...) Marije gaf mij het inzicht dat ondernemen als projector juist effortless is wanneer we in lijn zijn met ons hoger zelf én wanneer we onze business als entiteit beschouwen waarmee we verbinding kunnen maken. 

Marije heeft de geweldige gave om abstracte zaken helder over te brengen en te voelen waar zowel groep als individu behoefte aan heeft. Ze schept de randvoorwaarden waarbij ze spaceholder is voor een groep ondernemers met dezelfde intentie. Hierdoor was de energie en het effect van het programma al voelbaar voordat we ook nog maar iets hadden gedaan. Dat is één van de grootste projector-inzichten die ik in dit traject heb mogen ervaren, dat ons goud zit in wie we zijn, niet in wat we doen.'

Romy van Poppel - the Projector in Business

 

'(...) Van de inhoud ga ik echt compleet "AAN". Deze sluit precies aan bij waar ik nieuwsgierig naar ben en behoefte aan heb. De manier waarop jij de theorie aanbiedt, vind ik heel aangenaam. Daarnaast ook goed gedoseerd (vind 4 bijeenkomsten ideaal), en dan steeds een week tussen, waardoor het geleerde kan bezinken. De opdrachten zorgen ervoor dat ik de opgedane kennis stilaan kan integreren in mijn dagelijks leven (en dat is natuurlijk wat ik wil). Ik besef nu pas echt hoeveel ik ervan vind als ik rust centraal stel in mijn leven... De oefeningen nodigen in ieder geval uit om echt bij mezelf te gaan voelen. Essentieel dus. Dankjewel daarvoor! '

 

Eveline van Montfort - the Magnetic Projector 
 

F.A.Q.

 

Wanneer start het programma?
De deuren gaan open op 22 november. Iedere week komt er een nieuwe module online (22 november, 29 november, 6 december en 13 december).

Tot wanneer is de kortingscode geldig? 
Tot 22 november krijg je met de code MIJNWAREWEZEN 40,- korting.

Wanneer zijn de live sessies?
De live sessies zijn op 7 en op 21 december. De tijd wordt later gecommuniceerd. De sessies worden opgenomen en zijn terug te kijken als je niet live aanwezig kan zijn. 

Is het programma alleen voor ondernemers?
Het programma is voor iedereen die verantwoordelijkheid wil nemen over de creatie van zijn of haar eigen hemel op aarde.

Tot wanneer heb ik toegang? 
Je hebt drie maanden toegang tot de content van Je Ware Wezen en bepaalde meditaties kan je downloaden en voor de rest van je reis blijven gebruiken.

Ik wil in termijn betalen maar de website geeft me geen betalingsoptie
Stuur me een mailtje op info@marijeelles.com als je in termijnen wil betalen maar het niet lukt via de pagina.  

 Andere vragen? 
Lees de algemene voorwaarden of stuur een mail naar info@marijeelles.com