top of page

The Magnetic Projector

 
 

Laat je energie voor je werken en word een Magnetische Projector

 

De Human Design Projector is een bijzonder energietype: de energie van jou als Projector werkt namelijk compleet anders dan die van de overige 80% van de bevolking. En dat merk je, dat weet je, dat voel je, dat zie je. Wat zo logisch lijkt voor anderen voelt soms onlogisch voor jou. Waar anderen bijvoorbeeld met gemak dagen maken van 9 tot 5 voel jij dat jouw systeem iets anders van jou vraagt. Een andere manier van leven, en andere manier van werken. Op jouw voorwaarden en in dienst van jouw unieke energetische systeem. 

 

In The Magnetic Projector - self paced neem ik je mee in de wereld van jouw Human Design type: de Projector. Je ontdekt jouw ‘Projector gifts’ en hoe je die in de wereld kan zetten en leert hoe je jouw bijzondere aura voor je kan laten werken. Zo maak je de transformatie van je niet gezien of onbegrepen voelen naar 100% vertrouwen op jezelf als magnetische Projector.

ROSALIE VOORTMAN - MARIJ ELLES-25.jpg

The Magnetic Projector is voor jou als..

 • je jouw 'Projector gifts' wil ontdekken 

 • je wil leren om mét in plaats van tegen je energie te werken

 • je wil leren vertrouwen op wat jij voelt, ziet en weet als gids en ziener

 • jij je voelt aangetrokken tot de magische kant van het leven

 • je meer wil leren over wat het betekent om een Human Design Projector te zijn

 • je er klaar voor bent om jouw Human Design te belichamen

 • je er klaar voor bent om oude overtuigingen en templates de deur uit te doen 

 • je er klaar voor bent om verantwoordelijkheid te nemen & eigen keuzes te maken vanuit jouw hart en essentie

Wat gaan we doen?

Op jouw eigen tempo ga jij de Magnetische Projector belichamen. Ik deel alle kennis die ik in de afgelopen drie jaar dat ik Human Design studeer en beoefen en bewust als Projector leef heb opgedaan. 

Module 1 
 

 • 'De Essentie & geschiedenis van de Projector'

 • 'De kunst van het Projecten & de Energetische uitnodiging'

 

In de eerste module leer je de essentie van jouw energietype kennen en de gave die je hiermee bezit: de kunst van het Projecten. Je leert hoe en wanneer je dit in kan zetten en experimenteert hiermee in je dagelijks leven. 

​Module 2

 • 'Opgroeien als Projector'

 • 'Projectors & (On)zichtbaarheid'

 • 'Sacrale deconditionering & Energiemanagement'

 • 'Het Belichamen van je Human Design'

 

In de tweede module duiken we in de conditionering van de Projector en de overtuigingen die hier vaak bij horen. Je leert hoe je deze overtuigingen kan transformeren en hoe je jouw systeem & veld in conditie kan houden zodat je jouw gaven optimaal kan benutten.

Module 3​

 • 'Het zijn van een Gids & Ziener'

 • 'Projectors & Business'

 • 'Projectors & Manifesteren' 

 • 'Leven op jouw voorwaarden'

In de derde module week duiken we dieper in de gaves van het Zien en het Gidsen. Je leert hoe je je hier voor kan openstellen en hoe je dit in de wereld kan zetten. Je ontdekt de talenten en valkuilen van de Projector in de werk en business & marketing en leert manifesteren als een magnetische Projector vanuit je essentie. Je leert hoe je kan leven en werken op jouw voorwaarden. 

Praktische informatie

Je betaalt 199,- incl. BTW om toegang te krijgen tot alle content en classes van afgelopen ronde. Dit zijn dus geen live sessies! 
De classes duren twee uur. 

Je mag de masterclasses, werkboeken, hypnoses en activaties downloaden voor eigen gebruik maar niet verspreiden.

Testimonials

'Liggend vanop de bank ;) wil ik je allereerst ontzettend bedanken voor deze ultrafijne cursus. Ik vind het, zonder overdrijven, één van de meest interessante cursussen die ik ooit heb gevolgd! Een enorme verrijking die ik elke (bewuste) projector gun. 

 

Van de inhoud ga ik echt compleet "AAN". Deze sluit precies aan bij waar ik nieuwsgierig naar ben en behoefte aan heb. De manier waarop jij de theorie aanbiedt, vind ik heel aangenaam. Daarnaast ook goed gedoseerd (vind 4 bijeenkomsten ideaal), en dan steeds een week tussen, waardoor het geleerde kan bezinken. De opdrachten zorgen ervoor dat ik de opgedane kennis stilaan kan integreren in mijn dagelijks leven (en dat is natuurlijk wat ik wil). Ik besef nu pas echt hoeveel ik ervan vind als ik rust centraal stel in mijn leven... De oefeningen nodigen in ieder geval uit om echt bij mezelf te gaan voelen. Essentieel dus. Dankjewel daarvoor! 

 

Poh, het is wel echt een ontdekkingstocht, het pad van human design, het werkt door op alle lagen van mijn zijn. Begrijpen, herkennen en erkennen wisselen zich af en zo stilaan op naar "masteren" :) Ik vind het bewonderenswaardig hoe je dit in elkaar hebt gezet! Je draagt het over vanuit je essentie! Dat voel ik ook heel erg tijdens de hypnoses. Zo fijn!'

Eveline - deelnemer The Magnetic Projector

ROSALIE VOORTMAN - MARIJ ELLES-41.jpg

Over Marije Elles

'Al die gaves die Projectors hebben, zag ik vroeger als een last. Ik vond mezelf overgevoelig, een aansteller, voelde me niet gezien en niet gehoord. Werkte vaak zo hard dat ik in stortte en zag de rust die ik nodig had als zwaktebod. Tot dat ik leerde hoe ik mijn energie en gaves vóór me kan laten werken. Nu leef ik op mijn voorwaarden en vanuit mijn essentie. Dit geef ik graag door in mijn praktijk, tijdens mijn readings en in de workshops en cursussen die ik geef.'

bottom of page