The Magnetic Projector

 
 

Laat je energie voor je werken en word een Magnetische Projector

 

De Human Design Projector is een bijzonder energietype: de energie van jou als Projector werkt namelijk compleet anders dan die van de overige 80% van de bevolking. En dat merk je, dat weet je, dat voel je, dat zie je. Wat zo logisch lijkt voor anderen voelt soms onlogisch voor jou. Waar anderen bijvoorbeeld met gemak dagen maken van 9 tot 5 voel jij dat jouw systeem iets anders van jou vraagt. Een andere manier van leven, en andere manier van werken. Op jouw voorwaarden en in dienst van jouw unieke energetische systeem. 

 

In The Magnetic Projector neem ik je drie weken (start: 1 februari 2021) mee in de wereld van jouw Human Design type: de Projector. Je ontdekt jouw ‘Projector gifts’ en hoe je die in de wereld kan zetten en leert hoe je jouw bijzondere aura voor je kan laten werken. Zo maak je de transformatie van je niet gezien of onbegrepen voelen naar 100% vertrouwen op jezelf als magnetische Projector.

The Magnetic Projector is voor jou als..

- je jouw 'Projector gifts' wil ontdekken 

- je wil leren om mét in plaats van tegen je energie te werken

- je wil leren vertrouwen op wat jij voelt, ziet en weet als gids en ziener

- je voelt aangetrokken tot de magische kant van het leven

- je meer wil leren over wat het betekent om een Human Design Projector te zijn

- er klaar voor bent om jouw Human Design te belichamen

- er klaar voor bent om oude overtuigingen en templates de deur uit te doen 

- er klaar voor bent om verantwoordelijkheid te nemen & eigen keuzes te maken vanuit jouw hart en essentie

 
 

Wat gaan we doen?
 

In drie weken tijd ga jij de Magnetische Projector belichamen. Ik deel alle kennis die ik in de afgelopen drie jaar dat ik Human Design studeer en beoefen en bewust als Projector leef heb opgedaan. e maakt zelf de transformatie door maar mag me al je vragen stellen tijdens de live sessies en in de community.

Week 1 

'De Essentie & geschiedenis van de Projector'
'De kunst van het Projecten & de Energetische uitnodiging'

 

In de eerste week leer je de essentie van jouw energietype kennen en de gave die je hiermee bezit: de kunst van het Projecten. Je leert hoe en wanneer je dit in kan zetten en experimenteert hiermee in je dagelijks leven. 

 

Week 2 

'Opgroeien als Projector'
'Projectors & (On)zichtbaarheid'
'Sacrale deconditionering & Energiemanagement'
'Het Belichamen van je Human Design'

 

In de tweede week duiken we in de conditionering van de Projector en de overtuigingen die hier vaak bij horen. Je leert hoe je deze overtuigingen kan transformeren en hoe je jouw systeem & veld in conditie kan houden zodat je jouw gaven optimaal kan benutten.

 

Week 3

'Het zijn van een Gids & Ziener'
'Projectors & Business'

'Projectors & Manifesteren' 

'Leven op jouw voorwaarden'

 

In de derde week duiken we dieper in de gaves van het Zien en het Gidsen. Je leert hoe je je hier voor kan openstellen en hoe je dit in de wereld kan zetten. Je ontdekt de talenten en valkuilen van de Projector in de werk en business & marketing en leert manifesteren als een magnetische Projector vanuit je essentie. Je leert hoe je kan leven en werken op jouw voorwaarden. 

 
 

Dit is inclusief:

3 live classes via Zoom van 2 uur
Hypnoses & activaties
Werkboeken met opdrachten en informatie
Bonussen & extra's

 
 

Praktische informatie

 Je betaalt ipv 229 nu 189,- inclusief BTW om toegang te krijgen tot alle content en classes van de vorige ronde. Dit zijn dus geen live sessies! 
De classes duren twee uur. 

Je mag de masterclasses, werkboeken, hypnoses en activaties downloaden voor eigen gebruik maar niet verspreiden.

Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen. Mocht dit niet lukken via de betaalpagina kan je me mailen op info@marijeelles.com

 
 

Over Marije

Al die gaves die Projectors hebben, zag ik vroeger vooral als een last. Ik vond mezelf overgevoelig, een aansteller, voelde me niet gezien en niet gehoord. Werkte vaak zo hard dat ik in stortte en zag de rust die ik nodig had als zwaktebod. Tot dat ik leerde hoe ik mijn energie vóór me kan laten werken. Nu leef ik op mijn voorwaarden en vanuit mijn essentie. Dit geef ik graag door in mijn praktijk, tijdens mijn readings en in de workshops en cursussen die ik geef. 

© marije elles 2020

Marije Elles

Vrolikstraat 243-1 1091 VA Amsterdam
KVK-nummer: 72462833
BTW-nummer: NL002251159B32

Algemene Voorwaarden