top of page

Het spel van het leven spelen. Ik geloof dat we daarvoor hier zijn. Voor iedereen ziet dat spel er anders uit. We spelen met andere karakters, we hebben andere kwaliteiten, andere uitdagingen en een andere omgeving. We komen allemaal iets anders brengen. Toch zijn er ook een aantal regels (energy mechanics) die we als uitgangspunt kunnen nemen voor iedere speler. Niet om ze over te nemen als ‘waar’ - maar om er eens mee te experimenteren, en op die manier nog dieper te ervaren hoe het spel voor jou werkt.
 

In deze masterclass deel ik frameworks vanuit mijn visie op dit spel. We gaan dieper in op de opbouw van het spel, de processen die er aan ten grondslag liggen (zoals het uplevel-proces) en een belangrijk thema tijdens het spelen: werken met het/jouw licht en het/jouw donker. Wanneer we deze beiden durven aan te kijken en in te zetten kunnen we het volledige speelveld gebruiken en ons hele zelf tot uiting brengen. Je ontdekt hoe jij jouw verschillende vormen en kwaliteiten tot leven kan brengen met behulp van Human Design en hoe je licht en donker hierin naar voren komen. 

 

Verwacht een mix van game play/energy mechanics, dark & light dynamics, human design, voelen en SPELEN. Kan je er niet live bij zijn? Dan krijg je de recording toegestuurd.

 

6 december - 19.30

Masterclass - 2 tot 2,5 uur - online - 44,- ex. BTW

AANMELDEN 

bottom of page