top of page

Transformatie traject

Een helend en transformerend 1-op-1 traject voor ondernemers en nieuwe leiders die hun essentie willen léven en klaar zijn voor het volgende level in het spel van hun leven

Het is tijd voor verandering. Je weet dat het er aan komt, dat het onvermijdelijk is. De weg die je bewandelt loopt straks dood en in de verte zie je de glinstering van nieuwe mogelijkheden. Maar hoe kom je van die ene in die andere realiteit? Hoe werk je met jouw binnen- en buitenwereld zodat deze in lijn zijn met die essentie die je zo graag wil leven? 
 
Het Transformatie Traject is een traject van drie sessies voor de nieuwe leider, pionier of avonturier die er klaar voor is om zijn of haar essentie volledig te belichamen in het spel van het leven. 

Over het Traject

In het Transformatie Traject spring je in het diepe: in de diepte van je essentie, de diepte van het leven en het diepte van de verandering waarvan je weet dat hij op je ligt te wachten. 

Wanneer we ons openen voor de volgende versie van onszelf betekent dat vaak verandering op alle gebieden: van werk tot relatie, onze ziel wil alles rechttrekken dat niet in lijn is. Ik begeleid je hier met liefde doorheen. 

 

Het Transformatie Traject is voor jou als je er klaar voor bent om all-in te gaan en het spel van het leven met volledige toewijding wil spelen. 

In het traject combineer ik coaching met Human Design en Gene Keys, Voice Dialogue (parts work), archetypes en energetie & intuitiefwerk.

- 3 sessies 

- online & offline

Marije-63.jpg

Drie pijlers

3.png

Essentie

In diep contact komen met je essentie: dat is waar het mee begint. Duurzaam transformeren kan alleen wanneer we bewegen vanuit onze essentie. We gebruiken Human Design, Gene Keys, Voice Dialogue en soul reading om te verbinden met de kern van jouw wezen.

4.png

De-conditioneren

Ik ondersteun je in je de-conditioneringsreis en werk met het onderbewustzijn om de delen die je tegenhouden om te bewegen vanuit je essentie, te transformeren.

5.png

Autoriteit

Jij bent jouw eigen autoriteit. Je leert het pad van je essentie navigeren vanuit jouw innerlijk weten. Zo raak je nooit verdwaald in het spel van jouw leven.

Werken met Marije

00000390-000003900001.jpg

Ik daag je uit om je essentie te omarmen en jouw unieke expressie te leven.

 

Ik nodig je uit om al je delen te ontdekken: licht te brengen naar de schaduw en juist de kracht van het donker in te zetten om jouw licht te delen met de wereld.

 

Ik moedig je aan om volledig JA te zeggen tegen het leven en alles wat daar bij komt kijken. Om het leven niet te hoeven controleren maar veiligheid te vinden in jezelf, in jouw centrum, met jouw essentie als je stabiele grond.

 

Ik beloof je initiaties maar geen gouden bergen: ik beloof je meer van jezelf, meer van het leven en meer van dat wat echt is. Dat betekent meer voelen, meer vreugde maar ook meer verdriet.

Ik beloof je dat je steeds dieper zal waarnemen. Dat je onder de oppervlakte en in de mogelijkheden kan kijken, en hier op een verantwoorde manier mee om gaat.

Ik beloof je een avontuurlijke spel waarin je jouw volledige spectrum mag ervaren en beleven.

Ik beloof je dat je door dichter bij jezelf te komen, dichter bij de ander komt.

 

Ik beloof dat het spel je oppakt en neerzet op de plek waar jij mag zijn om jouw rol in te nemen in het geheel. Ik beloof je jouw eigen autoriteit. Ik beloof je transformatie.

 

bottom of page