Als intuïtieve Projector zie ik wat er onder de oppervlakte ligt verscholen. En in wat we daar verstoppen, ligt ons mooiste goud: onze essentie. Onder alle lagen van conditionering ligt die essentie te wachten tot wij er naartoe terugkeren.

Dit is het pad van zelfrealisatie en het pad dat ik met moed en liefde bewandel. Het bracht me via een journalistieke opleiding, banen in de media en reclamewereld en andere zijpaden tot waar ik nu ben: werkzaam als Human design reader en coach, in opleiding tot psychodynamisch therapeut, host van de OP ZOEK podcast en bovenal iedere dag weer meer mezelf. 

Iedere dag meer in tune met die essentie die altijd al aanwezig was: dat kleine meisje een eindeloze nieuwsgierigheid, een fascinatie voor de sterren en de kracht om het onderbewuste, bewust te maken. In verbinding met de kosmos, de aarde, haar mensen en mezelf.

OP ZOEK neemt je mee in een wereld die we niet altijd kunnen zien, maar wel kunnen voelen. Met onze spirituele zoektocht inspireren we je om jouw eigen pad te bewandelen en zo de magie in jezelf en de wereld om je heen te (her)ontdekken. Want wanneer we weer geloven in magie, komen we pas echt tot leven.

OP ZOEK podcast

© marije elles 2020

Marije Elles

Vrolikstraat 243-1 1091 VA Amsterdam
KVK-nummer: 72462833
BTW-nummer: NL002251159B32

Algemene Voorwaarden