marije elles

Als intuïtieve Projector zie ik wat er onder de oppervlakte ligt verscholen. En in wat we daar verstoppen, ligt ons mooiste goud: onze essentie. Onder alle lagen van conditionering ligt die essentie te wachten tot wij er naartoe terugkeren.

Dit is het pad van zelfrealisatie en het pad dat ik met moed en liefde bewandel. Het bracht me via uiteenlopende zijpaden tot waar ik nu ben: gids en mentor voor Human Design projectors, host van de OP ZOEK podcast en iedere dag weer meer mezelf. 

Iedere dag meer in tune met die essentie die altijd al aanwezig was: dat kleine meisje met een eindeloze nieuwsgierigheid, een fascinatie voor de sterren, magie & hekserij en de kracht om het onderbewuste, bewust te maken. In verbinding met de kosmos, de aarde, haar mensen en mezelf.

OP ZOEK neemt je mee in een wereld die we niet altijd kunnen zien, maar wel kunnen voelen. Met onze spirituele zoektocht inspireren we je om jouw eigen pad te bewandelen en zo de magie in jezelf en de wereld om je heen te (her)ontdekken. Want wanneer we weer geloven in magie, komen we pas echt tot leven.

OP ZOEK podcast

in de media

IMG_0874.jpg
IMG_0875.jpg
IMG_0876.jpg
IMG_0877.jpg
IMG_0878.jpg