top of page
Copy of Copy of Marije Elles . Business vision (760 × 420 px) (7).png

Human Design is complex systeem en het studeren van dit systeem duurt jaren, zo niet een heel leven. Maar wanneer je een Human Design reading geeft gaat het er niet om hoeveel kennis je bezit over het systeem. Het gaat er om dat jij zelf jouw Design belichaamd.

Wanneer jij vanuit jouw essentie aanwezig bent tijdens een reading, kan je de ander daar thuisbrengen: in zijn Design, en in zijn essentie.

In de Energy Intensive gidsen we je naar jouw essentie en leer je zo werken met het Human Design systeem dat de woorden die je spreekt en de energie die je doorgeeft doen waar ze voor bedoelt zijn: jouw klant thuis brengen bij zichzelf. En jij weet net als wij wat een wereld er kan ontstaan wanneer we op die plek aanwezig zijn.. ⛲️ #remembrance

 

 

wat gaan we doen?

De Energy Intensive is een programma van vier maanden waarin we diep duiken en veel spelen. We duiken in Human Design, in jouw chart en in de wereld van energie. Diep duiken gaat niet over meer ‘weten’, maar over observeren, ervaren en voelen. We gebruiken Human Design om het leven, jouw energie en de energie van jouw omgeving nog sterker waar te kunnen nemen en er mee te kunnen werken.

Naast dat je de ins- & outs van je eigen chart en essentie ontdekt en op een diepere laag leert werken met Human Design, ontwikkelen we jouw oog voor wat er onder de oppervlakte verscholen ligt. We gaan je intuïtie en psychic abilities verbreden en je leert deze inzetten op de manier die voor jou kloppend is.

Uiteindelijk leer je hoe je Human Design in kan zetten als energetische coachingstool en hoe je het energieveld van een ander kan lezen (met toestemming) om zo een waardevolle, activerende reading te geven en de ander thuis te brengen in zijn essentie. 
 

 

dit is voor jou als..

 • Je de taal van Human Design wil leren spreken en wil leren van ervaren Human Design readers 

 •   Je Human Design niet alleen wil begrijpen, maar wil voelen, ervaren en belichamen

 • Je dieper wil zakken in jouw essentie en van daaruit dit systeem wil delen

 • Je jouw unieke wijze van werken met het Human Design systeem wil ontdekken

 • Je jouw Human Design experiment volledig aan wil gaan, met de support van een groep toegewijde mede-HD avonturiers

 • Je jouw eigen intuïtieve & psychic kwaliteiten wil ontdekken of verdiepen

 • Je er van houdt om diep te duiken en niet bang bent om dat wat op je pad komt aan te gaan

 • Je Human Design wil inzetten in jouw werk als bijvoorbeeld coach en wil leren hoe je een activerende reading geeft

 • Je wil spelen met energie & het leven!

Dit programma is niet voor jou als je vooral interesse hebt in de theoretische kennis van Human Design. Dit programma gaat echt over het zelf ervaren van Human Design. We geven theoretische achtergrond informatie, maar dit is niet

waar het programma om draait. 

programma opzet

 • Start op dinsdag 23 mei 2023

 • 8 online lessen/transmissies waarin we de belangrijkste informatie uit het Human Design systeem delen vanuit ons unieke perspectief als intuïtieve readers. 

 • 8 interactieve live sessies waarin we oefenen met de informatie uit de lessen. Denk hierbij aan energiewerk, oefenen met afstemmen en het samen 'lezen' van een chart.  De lessen zijn om de week op dinsdagavond van 19:30-21:30. 

 • Een persoonlijke sessie met Marije en Linde.

 • Community met gelijkgestemden, ruimte om te delen.

 • Afgestemde opdrachten. 

 • BONUS: masterclass - het spel van het leven, werken met licht en donker.

 • BONUS: human design - introductieworkshop.


  inhoud

In de transmissies en lessen kan je onder andere de volgende onderwerpen verwachten:

 • De centra, energietypes, autoriteit, profiellijnen

 • Je essentie, open centra en de-conditionering

 • Het openen van je kanaal

 • Het waarnemen van en werken met jouw energieveld

 • Het energieveld van de ander lezen

 • Het geven van een afgestemde, activerende reading

  Wil je eerst even kennismaken met de training en meer leren over onze manier van werken? 

Copy of Copy of Marije Elles . Business vision (760 × 420 px) (11).png

Antsje Abma
@antsjeabma

Marije en Linde gidsen op een heerlijke ‘down to earth’ en tegelijk intuïtieve wijze vanuit eigen ervaring. De training gaat verder dan kennisoverdracht over Human Design: het is ervaringsgericht en je wordt uitgenodigd om te werken met afstemming op eigen en elkaars energieveld en de energie van de Human Design chart. Mijn deelname heeft me een diepere connectie met mijn eigen energie en het Projector zijn gegeven. In het beoefenen van de teachings in de praktijk vond ik herkenning en een bedding in mezelf, waardoor ik nog meer kan zakken en vertrouwen in het laten zien van mijn eigen wijsheid en intuïtieve gaves. De opgedane kennis en ervaring wil ik gebruiken om Human Design als tool inzetten binnen mijn praktijk. Human Design laat de potentie zien die een ieder in zich heeft en geeft zo helder weer waar de energie naartoe wil stromen in ieders unieke chart. De combinatie met het energiewerk maakt het zo bekrachtigend. Marije en Linde, dank voor jullie prachtige training.

praktisch & aanmelden

De sessies vinden plaats op dinsdag 23 mei, 6 & 20 juni, 4 & 18 juli, 15 & 29 augustus en 12 september.

Voel je dat je er bij wil zijn? Meld je dan aan voor een intake call. Tijdens de intake bespreken we of het programma bij je past. 

 

De kosten voor het programma bedragen 999,- ex. BTW. Tot 1 mei kan je de code "EARLYBIRD" gebruiken voor een korting van 111,- euro. 

Copy of Copy of Marije Elles . Business vision (760 × 420 px) (4).png

Linde Frieling (6/2 splenic Manifestor)  is ondernemer en werkt als psychic en medium. Linde gelooft dat iedereen deze gaven bezit en ze tot passende hoogte kan ontwikkelen.  'Je eigen energie voelen en hiermee navigeren door je leven is iets wat we over het algemeen verleerd zijn. Door weer te ontdekken hoe dit voor jou werkt, ervaar je dat je in je eigen kracht komt te staan. Met mijn Human Design & soulreadings help ik je dit te ervaren.' Meer over Linde lees je hier

Marije Elles Dijkstra (2/4 splenic Projector) is toegewijd aan het leven, werken en ondernemen vanuit haar unieke energie. Ze werkt als energetisch gids en gebruikt daarbij Human Design, energiewerk en haar psychic gaves om haar klanten richting hun meest volledige expressie te gidsen. Eerder begeleide ze Projectors in het Projector in Business-programma, nu zet ze haar deuren open voor alle energietypes. 

Benieuwd naar onze energie samen? Hieronder vind je een fragment van de video over Reflectors die we opnamen voor de afgelopen ronde van de training.

bottom of page