top of page
Copy of Marije Elles . Business vision (8).png

De ronde van januari 2023 is inmiddels van start gegaan. Ben je geintresseerd in de volgende ronde? Je kan je via deze link aanmelden voor de wachtlijst. 

Jouw Human Design chart is niet zomaar een kaart. Het wijst je de weg in de energetische wereld. Een uitnodiging om te voelen, om te observeren, om je heel bewust te worden van hoe jouw energie wil bewegen en jouw magie de wereld in wil worden gebracht.

 

Jouw Human Design chart is niet zomaar een kaart. Het is een schatkaart die de weg wijst naar jouw sterren & diamanten: het potentieel en de kwaliteiten die je komt brengen en de uitdagingen die je aan mag gaan om ze tot uiting te brengen. 

wat gaan we doen?

 

Het is een programma van drie maanden waarin we diep duiken. We duiken in Human Design en in jouw chart, in de wereld van energie, in het spel van het leven. Diep duiken gaat niet over meer ‘weten’, maar over observeren, ervaren en voelen. We gebruiken Human Design om het leven, jouw energie en de energie van jouw omgeving nog sterker waar te kunnen nemen en er mee te kunnen werken.

Naast dat je de ins & outs van je eigen chart ontdekt en op een diepere laag leert werken met Human Design, stappen we in de ongeziene wereld. We gaan je intuïtie en psychic abilities verbreden en je leert deze inzetten op de manier die voor jou kloppend is.

Ook leer je hoe je Human Design in kan zetten als energetische coachingstool en hoe je het energieveld van een ander kan lezen (met toestemming) om zo een waardevolle reading te geven.
 

 

dit is voor jou als..

 • Jij je geroepen voelt door Human Design en op zoek bent naar verdieping. Je wil het niet alleen begrijpen, maar voelen, ervaren en belichamen.

 • Je de drive voelt om jouw potentieel te ontdekken en in te zetten.

 • Je dieper in de energetische wereld wil duiken.

 • Je jouw eigen intuïtieve & psychic kwaliteiten wil ontdekken of verdiepen.

 • Je er van houdt om diep te duiken en niet bang bent om dat wat op je pad komt aan te gaan.

 • Je Human Design wil inzetten in jouw werk als bijvoorbeeld coach en wil leren hoe je een waardevolle reading geeft.

 • Je wil spelen met energie & het leven!

Dit programma is niet voor jou als je vooral interesse hebt in de theoretische kennis van Human Design. Dit programma gaat echt over het zelf ervaren van Human Design. We geven theoretische achtergrond informatie, maar dit is niet

waar het programma om draait. 

programma opzet

 • Start op dinsdag 17 januari 2022

 • 8 online lessen om de week op de dinsdagavond van 19:30-21:30. Het zijn interactieve sessies die een combinatie zijn van transmissies, energiewerk en opdrachten.

 • Persoonlijke sessie met Marije en Linde.

 • Community met gelijkgestemden, ruimte om te delen.

 • Afgestemde opdrachten. 

 • BONUS: masterclass - het spel van het leven, werken met licht en donker.

 • BONUS: human design - introductieworkshop.

  inhoud
   

In de lessen kan je de volgende onderwerpen verwachten:

Stap in je Human Design chart & ontdek je gaves: een reis door de chart.

Je energieveld waarnemen.
Het energieveld van de ander lezen.
Spelen met de energie van het leven.
Het openen van je kanaal.
Navigeren in het spel van het leven.
Ontdekken van jouw licht & donker.

Een reading geven.


praktisch & aanmelden
 

De sessies vinden plaats op dinsdag 17 januari, 31 januari, 14 februari, 28 februari, 14 maart, 28 maart, 11 april, 25 april. De kosten voor het programma bedragen 888,- ex. BTW.

JA, IK DOE MEE!

Copy of Marije Elles . Business vision (1).png

Linde Frieling (6/2 splenic Manifestor)  is ondernemer en werkt als psychic en medium. Linde gelooft dat iedereen deze gaven bezit en ze tot passende hoogte kan ontwikkelen.  'Je eigen energie voelen en hiermee navigeren door je leven is iets wat we over het algemeen verleerd zijn. Door weer te ontdekken hoe dit voor jou werkt, ervaar je dat je in je eigen kracht komt te staan. Met mijn Human Design & soulreadings help ik je dit te ervaren.' Meer over Linde lees je hier

Marije Elles Dijkstra (2/4 splenic Projector) is toegewijd aan het leven, werken en ondernemen vanuit haar unieke energie. Ze werkt als energetisch gids en gebruikt daarbij Human Design, energiewerk en haar psychic gaves om haar klanten richting hun meest volledige expressie te gidsen. Eerder begeleide ze Projectors in het Projector in Business-programma, nu zet ze haar deuren open voor alle energietypes. Meer over Marije lees je hier.

bottom of page