the Projector

in Business 

ROSALIE%20VOORTMAN%20-%20MARIJE%20ELLES-

For Human Design Projectors

who long to be in the

Business of Being themselves.

Kan ik als Projector een succesvol eigen bedrijf runnen? Mag ik echt mijn geld verdienen met 'mezelf zijn'? Kan ik meer rusten dan werken en alsnog mijn doelen bereiken? Mag ik puur vanuit mijn ziel en essentie ondernemen? Het zijn vragen die verschillende Projectors me stelden tijdens onze sessies samen en het antwoord op al deze vragen is een volmondig 'ja!'. De volgende vraag is vaak 'hoe dan?' en op die vraag vind jij je antwoord tijdens the Projector in Business.

 

The Projector in Business is een programma (maximaal 5 deelnemers) van drie maanden voor ondernemers die willen werken & leven vanuit hun essentie en daarvoor hun 'Projector kracht' willen gebruiken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de lancering van dit programma een beetje heb uitgesteld. Het klopte al wat langer op mijn deur, maar zoals je dat kan doen bij dingen die heel erg juist maar ook spannend voelen duwde ik het weg. Want ik ben toch geen business coach? Nu blijkt dat precies de reden te zijn waarom ik dit programma in de wereld mag zetten. Het is geen standaard business programma: we gaan het radicaal anders doen. We creëeren ons eigen, nieuwe business paradigma, gebaseerd op onze Projector kracht, vanuit onze essentie en in samenwerking met het Leven.

voor wie?

the Projector in Business is voor jou als je moeiteloos wil leven & werken, vanuit je essentie. Als je voelt dat je expressie wil geven aan jouw licht. Als je klaar bent met 'one size fits all' (generator)advies en niet afhankelijk wil zijn van slimme trucjes maar duurzaam & organisch wil ondernemen in overeenstemming met jouw hogere plan. Als je jouw business wil runnen met jouw unieke goud als basis en vanuit je Projectorkracht. Als je jouw energie & welbevinden op één wil zetten en wil co-creëren met jouw gidsen en in verbinding met het Hogere. Als er blokkades zijn die getransformeerd mogen worden om je volgende level te bereiken en je dieper in verbinding wil komen met jouw essentie & licht en je merkt dat je alleen soms even niet verder komt. 

wat gaan we doen?

The Projector in Business is een programma (maximaal 5 deelnemers) waarin je jouw unieke Business blauwdruk creëert in overeenstemming met jouw Design & in samenwerking met het Leven. Je laat mythen & overtuigingen los over hoe je zou moeten werken en ondernemen en geeft expressie aan jouw licht & 'Projector goud'.  Een intieme groep fellow-Projectors fungeert als spiegel & getuige van je essentie, groei & uitdagingen. Je verlaat de  'hustle, hustle, go'-tijdlijn en stapt in het veld van jouw eigen organische business & leven.

Het programma bestaat uit:
3x transformerende 1:1 sessie (inclusief deepdive in jouw Human Design)
6x online masterclass & groepscoaching
1x live retreatdag

Healing, hypnoses & activaties
Community, support & accountability
Opdrachten & extra's

De exacte invulling wordt afgestemd op de behoeftes van de groep. Het programma omvat, maar is niet beperkt tot de volgende thema's:


Your Projector Power 
een deepdive in de Projector energie & kwaliteiten en lessen in energiewerk, energiemanagement & energetische hygiëne

Capture your Essence 

ontdek & verbind met jouw licht & Projector goud, gebruik jouw authentieke stem

Decondition & Embody 
de-conditioneren van (business) mythes & overtuigingen en het belichamen van jouw design


Projector & Business Operations 
marketing, sales, groeien & geld vanuit jouw Design

aanmelden

- Je kan je inschrijven voor een call door dit formulier in te vullen. Op basis van de inschrijvingen maak ik een selectie voor de intake calls. Bij interesse raad ik je aan het formulier zo snel mogelijk in te vullen. Op 31 mei sluit de inschrijving definitief maar het kan voor die tijd al vol zijn. 
- Voor de intake stem ik af op jouw behoefte en bespreken we samen of dit een match is met het programma, of dat er misschien ander aanbod is dat beter past bij waar jij op dit moment staat.
- De aanmelding voor het programma werkt volgens het 'first come, first serve' principe: voelen we beiden dat er een match is en is er nog plek? Dan kan je er bij zijn. Is de groep vol? Dan kan ik je op de wachtlijst plaatsen voor een eventuele volgende editie.
- Je hoeft niet meteen tijdens de call te beslissen of je er bij wil zijn, ik wil je vooral uitnodigen om je autoriteit te gebruiken om de beslissing te nemen. Als je bijvoorbeeld emotionele autoriteit hebt, heb je daar dus een paar dagen voor nodig.

over marije

Als intuïtieve Projector zie ik wat er onder de oppervlakte ligt verscholen. En in wat we daar verstoppen, ligt ons mooiste goud: onze essentie. Onder alle lagen van conditionering ligt die essentie te wachten tot wij er naartoe terugkeren.

Dit is het pad van zelfrealisatie en het pad dat ik met moed en liefde bewandel. Het bracht me via uiteenlopende zijpaden tot waar ik nu ben: gids en mentor voor Human Design projectors, host van de OP ZOEK podcast en iedere dag weer meer mezelf. 

Iedere dag meer in tune met die essentie die altijd al aanwezig was: dat kleine meisje met een eindeloze nieuwsgierigheid, een fascinatie voor de sterren, magie & hekserij en de kracht om het onderbewuste, bewust te maken. In verbinding met de kosmos, de aarde, haar mensen en mezelf.

testimonials

ROSALIE VOORTMAN - MARIJE ELLES-2.jpg

1:1 traject

De Human Design experience heb ik ervaren als transformerend, integrerend, diepgaand en heel gegrond. 

Je begeleiding en energie; relaxed en daarin stabiliserend, steeds aanwezig, wijs en aanstekelijk enthousiast over de potentie van het design. Je opdrachten  helpen de 'design-ervaringen' steeds verder integreren en verdiepen. En zie ik, durf ik het te zien als een spel, van het leven, dat er helemaal is, voor mij.

— Meike