the journey

The Journey tilt je op en plaatst je op je hoogste pad. Het pad waarop je beweegt vanuit je essentie en zo een nieuwe realiteit creëert voor jou & de wereld. The Journey gaat over creëren vanuit vertrouwen, overgave en verantwoordelijkheid.

 

Het is een persoonlijk afgestemd traject waarin we constant werken met dat wat aanwezig is. Ik fungeer als spiegel en laat je zien waar je ziel naartoe wil en waar dit wordt geblokkeerd. In mijn gidsing maak ik daarnaast gebruik van Human Design, energiewerk en channeling en als allerbelangrijkste: jouw eigen onderbewuste.
 

Deze reis is voor jou als je voelt dat volledig vanuit je essentie wil leven en bewegen.The Journey is open voor alle Human Design types en het meest passend voor mensen die al wat meters hebben gemaakt in hun bewustzijnsontwikkeling & er klaar voor zijn om vanuit hun hoogste potentieel bij te dragen op aarde (in bijvoorbeeld de vorm van een onderneming).

De lengte van de reis is tussen de 3 en 5 maanden. In het intakegesprek bespreken welke vorm voor jou op dit moment passend is.

Je kan je hier aanmelden voor een intakecall. Tijdens het intakegesprek voel ik in op je energie en bespreken we samen of het een match is. Ook deel ik dan de praktische informatie rondom data, kosten en betalingsmogelijkheden. Na het gesprek wil ik je uitnodigen de keuze te maken op basis van jouw autoriteit (splenic, sacral, emotional, self-projected, etc.).

over marije

Mijn energetische integriteit is de belangrijkste drijver van het 'succes' in mijn leven en business. Ik ben toegewijd aan mijn evolutieproces en handel daarmee in lijn. Ik stem af op de energie en heb het lef om het vervolgens ook te doen. Ik maak abstracte concepten helder en begrijpelijk en zie waar jij energetisch wel of niet beweegt vanuit jouw hoogste potentieel. Ik gebruik Human Design als tool voor zelfbewustzijn maar niet als bijbel. Ik ben fluïde en een work in progress, herinner me iedere keer weer meer van wie ik ben en wat ik hier kom doen. Ik ben niet bang om radicale beslissingen te nemen en voer met name orders uit vanuit mijn instinctieve intuïtie en de Bron. Ik heb geleerd mijn eigen pad te bewandelen en tegen verwachtingen in te bewegen, maar altijd mee met de stroom van het leven. Meer over mij lees of luister je hier.