1:1 mentorship

Het Mentorship tilt je op en plaatst je op je hoogste pad. Het pad waarop je beweegt vanuit je essentie en zo een nieuwe realiteit creëert voor jou & de wereld. Dit Mentorship gaat over creëren vanuit vertrouwen, overgave en verantwoordelijkheid.

Of je er nou bewust bij stil staat of niet: leven = creëren. Met iedere keuze die maakt draag je actief bij aan het ontstaan van de (collectieve & individuele) realiteit. Samen maken we de toekomst. Hoe bewuster we ons hier van zijn, hoe verder we komen. 

Deze reis is voor jou als je voelt dat je bewust en volledig vanuit je essentie wil creëren en bijdragen. Het Mentorship is open voor alle Human Design types en het meest passend voor mensen die al meters hebben gemaakt in hun bewustzijnsontwikkeling & er klaar voor zijn om vanuit hun hoogste potentieel bij te dragen op aarde.

 

Het is een persoonlijk afgestemd traject waarin we constant werken met dat wat aanwezig is. Ik fungeer als spiegel en laat je zien waar je ziel naartoe wil en waar dit wordt geblokkeerd. 
Afhankelijk van jouw unieke behoefte werken we bijvoorbeeld aan:

Winstgevend ondernemen als expressie van je ziel en in lijn met de bron,

Het versterken/herstellen/openen van je intuïtieve kwaliteiten,

Het transformeren en helen van patronen en blokkades,

Het volledig belichamen van je energetische blauwdruk & energetische soevereiniteit,

Het uitlijnen van je dagelijkse realiteit met dat wat er vanuit de ziel wil ontstaan.

 

In mijn begeleiding maak ik naast mijn Zicht, Veld en Zijn gebruik van energetische transmissies, activaties en heling, Human Design & Gene Keys en jouw onderbewuste (denk hierbij aan regressie technieken en systemisch werk). Wat er aan bod komt is afhankelijk van wat er tijdens de sessies omhoog komt.

voorwaarden & aanmelden

De lengte van de reis is tussen de 3 en 5 maanden. In het intakegesprek bespreken welke vorm voor jou op dit moment passend is. In onze samenwerking verwacht ik van jou dat je 100% toegewijd bent aan het werk dat we samen doen, jezelf en het leven niet uit de weg gaat en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen proces. 

Het Mentorship start vanaf 3000,- ex. BTW. Je kan je hier aanmelden voor een intakegesprek. Meld je alleen aan voor een intake wanneer je er daadwerkelijk klaar voor bent om te starten. De kosten voor een intake bedragen 66,- ex. BTW. Tijdens het intakegesprek voel ik in op je energie, bespreken we waar je staat en waar je naartoe wil en hoe je daar het beste kan komen. Ook deel ik dan de praktische informatie over de opbouw van het traject en de betalingsmogelijkheden. Na het gesprek wil ik je uitnodigen de keuze om samen te werken te maken op basis van jouw autoriteit (splenic, sacral, emotional, self-projected, etc.). 

 

over marije

Mijn energetische integriteit is de belangrijkste drijver van het 'succes' in mijn leven en business. Ik ben toegewijd aan mijn evolutieproces en handel daarmee in lijn. Ik luister naar mijn intuïtie en heb het lef om het vervolgens ook te doen. Ik maak abstracte concepten helder en begrijpelijk en zie waar jij energetisch wel of niet beweegt vanuit jouw hoogste potentieel. Ik gebruik Human Design als tool voor zelfbewustzijn maar niet als bijbel. Ik ben fluïde en een work in progress, herinner me iedere keer weer meer van wie ik ben en wat ik hier kom doen. Ik ben niet bang om radicale beslissingen te nemen en voer met name orders uit vanuit mijn instinctieve intuïtie en de Bron. Ik heb geleerd mijn eigen pad te bewandelen en tegen verwachtingen in te bewegen, maar altijd mee met de stroom van het leven. Meer over mij lees of luister je hier.

testimonials

Iefke Slaats 

the Projector in Business

"Vanaf het moment dat ik energetisch "ja" zei tegen deze reis voel ik me gedragen door het potente Veld van deze container. Door dit Veld te betreden heeft er zich een organisch uplevel-proces voor me ontvouwen. In dit proces ervaar ik meer en meer te landen in mijn potentie. Ik ben als het ware aan het daten met mijn hogere Zelf. We bouwen aan onze innige vertrouwensband. Ze heeft de wens zoveel mogelijk belichaamt te worden hier op aarde. En ik voel in alles dat het kan. 
Op het moment ontdek ik hoe het is om te leven in co-creatie met Source, allemaal vanuit een "let's play" frequentie. Marije is hierin de belichaming van de materie én de energetics van het programma. Haar energie spreekt je op een gelijkwaardige manier aan in je grootsheid te gaan staan. In haar aanwezigheid ontdek ik de tijdlijn(en) die binnen mijn bereik liggen. 
I am so ready for this new paradigm!✨🚀"