the Projector
in Business 

 
 
 
 

oktober 2021

5_edited.png

For Human Design Projectors
who long to be in the
Business of Being themselves

 
 

#2027

Dit najaar betreden we met een selecte groep Projectors een veld vol nieuwe mogelijkheden. We gaan ondernemen en creëren vanuit vertrouwen en toewijding en dragen zo bij aan onze evolutie én de evolutie van onze planeet. Helemaal in lijn met waarom je ervoor hebt gekozen als projector te incarneren: om het collectief richting het nieuwe paradigma te gidsen, op jouw eigen manier. #2027

Als je een Human Design Projector bent, begint alles in de energie. Je werkt en onderneemt vanuit wie je bent en wat je uitstraalt, daarna volgt pas wat je doet. Je energieveld is je belangrijkste marketingkanaal,  je heldere intuïtie is je strategie en een dagelijkse powernap vaak de juiste volgende stap. In the Projector in Business dompel je je 4 maanden onder in deze manier van leven, werken en ondernemen. We creëeren ons eigen, nieuwe business paradigma. Gebaseerd op onze Projector kracht, vanuit onze essentie en in samenwerking met het Leven. Hoe moeitelozer, hoe succesvoller.

voor wie?

The Projector in Business is voor jou als je onderneming de expressie mag zijn van je ziel, zonder maskers, trucjes of quick fixes. Als je uit de 'hustle, hustle, go, go, go'- tijdlijn wil stappen en op het pad van moeiteloosheid. Wanneer je geen ruimte hebt voor dat wat niet waar of zuiver is en enkel organisch wil creëren en ondernemen. Het is niet voor niets dat je vastloopt in 'oude' manieren en structuren: als Projector ben je hier om dat wat niet langer werkt te hervormen en innoveren.

Bovenal is het programma voor jou als je dat al 'weet', hebt 'gezien' of tijdens het lezen van deze pagina voelt in je lijf. Ofwel, het is het allerbelangrijkste dat je voelt of je resoneert met de frequentie van het programma en daarop durft te vertrouwen. 

Dit is géén traditioneel business programma dat je leert over funnels, boekhouding of social media marketing. 

Ik neem je mee in het nieuwe paradigma, ver voorbij de kunstmatige business matrixes en hun beloftes van instant succes.

Het programma past zowel bij startende als ook gevorderde ondernemers. Je hoeft geen coach of heler te zijn. In de eerdere editie was de groep een combinatie van beginnende, gevorderde, dienstverlenende en creatieve ondernemers. Zowel ZZP’ers als ‘bazen’ in een bedrijf. Deze energetische methode werkt voor iedereen (die hier klaar voor is).

het programma

In het programma leer je alles over leven & ondernemen vanuit de bron met zo min mogelijk energieverlies. We ruimen datgene op wat tussen jou en die pure expressie instaat en zorgen dat datgene wat via jou ter wereld wil komen, op de juiste manier voeten in de aarde krijgt. 

Daarin is h
oe je iets doet is even belangrijk als ‘wat’ je doet. Je missie kan nog zo aligned zijn, wanneer je forceert in je dagelijkse werkzaamheden of vanuit een onzuivere energie of verlangen handelt draagt het eindproduct niet bij aan jouw evolutie en dat van het collectief. 

Het programma is inclusief:
_ 1x offline dagretreat
_ 7x online class/groepscoaching 

_ 1x offline afsluiter

_ 3x individuele sessie
_ 1x wildcard individuele healing/sessie
_ Integratieopdrachten, meditaties en hypnoses

_ Accountability & support 

 

De inhoudelijke invulling van het programma wordt afgestemd op de behoeftes van de groep. Het programma omvat, maar is niet beperkt tot de volgende thema's:

_ your projector power
een deepdive in de projector energie & kwaliteiten en lessen in energie- & tijdlijnwerk
_ decondition & embody

deconditioneren van (business) mythes & overtuigingen en het belichamen van jouw design

_ jouw licht / jouw essentie
ontdek & verbind met jouw licht & Projector goud
_ intuïtie & creatie

organische creatie & de unieke projector creatie flow
_ projector business operations

marketing, sales, groeien & geld vanuit jouw design

 

deelname

Niets zo waardevol als echt gezien worden door een groep mede-Projectors. Als deelnemer ben je een co-creërend onderdeel van het programma en uitgenodigd jouw licht te schijnen. En hoewel we allemaal onderdeel zijn van dezelfde groep, heeft iedereen een uniek afgestemde ervaring.

_ Het programma begint op 10 oktober en eindigt half februari.
_ Wanneer je voelt dat dit programma passend voor je is wil ik je vragen het intakeformulier in te vullen.
_ Tijdens het intakegesprek voel ik in op je energie en bespreken we samen of het een match is. Ook deel ik dan de praktische informatie rondom data, kosten en betalingsmogelijkheden.
_ Je hoeft niet meteen tijdens de call te beslissen of je er bij wil zijn, ik wil je vooral uitnodigen om je autoriteit te gebruiken om de beslissing te nemen. Als je bijvoorbeeld emotionele autoriteit hebt, heb je daar dus een paar dagen voor nodig. 
_ De intakegesprekken vinden plaats tussen 13 en 24 september, ik raad je aan het formulier zo snel mogelijk en
 uiterlijk 23 september in te vullen.
_ Geen Projector, wel geraakt door de energie van het programma? Ik begeleid ook individuele trajecten (voor alle energietypes). Hier lees je er meer over.

over marije

Mijn energetische integriteit is de belangrijkste drijver van het 'succes' in mijn leven en business. Ik ben toegewijd aan mijn evolutieproces en handel daarmee in lijn. Ik stem af op de energie en heb het lef om het vervolgens ook te doen. Ik maak abstracte concepten helder en begrijpelijk en zie waar jij energetisch wel of niet beweegt vanuit jouw hoogste potentieel. Ik gebruik Human Design als tool voor zelfbewustzijn maar niet als bijbel. Ik ben fluïde en een work in progress, herinner me iedere keer weer meer van wie ik ben en wat ik hier kom doen. Ik ben niet bang om radicale beslissingen te nemen en voer met name orders uit vanuit mijn instinctieve intuïtie en de Bron. Ik heb geleerd mijn eigen pad te bewandelen en tegen verwachtingen in te bewegen, maar altijd mee met de stroom van het leven. Meer over mij lees of luister je hier.

IMG_8550.jpeg

testimonials

Iefke Slaats 

the Projector in Business

"Vanaf het moment dat ik energetisch "ja" zei tegen deze reis voel ik me gedragen door het potente Veld van deze container. Door dit Veld te betreden heeft er zich een organisch uplevel-proces voor me ontvouwen. In dit proces ervaar ik meer en meer te landen in mijn potentie. Ik ben als het ware aan het daten met mijn hogere Zelf. We bouwen aan onze innige vertrouwensband. Ze heeft de wens zoveel mogelijk belichaamt te worden hier op aarde. En ik voel in alles dat het kan. 
Op het moment ontdek ik hoe het is om te leven in co-creatie met Source, allemaal vanuit een "let's play" frequentie. Marije is hierin de belichaming van de materie én de energetics van het programma. Haar energie spreekt je op een gelijkwaardige manier aan in je grootsheid te gaan staan. In haar aanwezigheid ontdek ik de tijdlijn(en) die binnen mijn bereik liggen. 
I am so ready for this new paradigm!✨🚀"