top of page
Energy Blueprint.png

Leer werken met jouw unieke energetische blauwdruk en laat je gidsen door je intuïtie. Zo vind jij je plek in het eco-systeem én daarmee je energie terug.

In onze steeds complexere wereld raak je met jouw sensitieve gaven gemakkelijk overprikkeld en verward. Het is daarom belangrijker dan ooit dat je hierin weet te navigeren vanuit je eigen, energetische kompas.

In het Energy Blueprint programma ontwikkel jij dat eigen kompas: je leert je essentie en energieveld kennen en ontdekt hoe je intuïtie en afstemming kan gebruiken om jezelf door het spel van jouw leven te gidsen. 

Het is hét basis energiewerk programma voor iedereen die het goud van zijn of haar energetische
 blauwdruk wil ontdekken en sensitiviteit wil inzetten voor het grote geheel.

Energy Blueprint is een online programma
 dat je op je eigen tempo, gedurende minimaal 12 weken volgt. Als jij je voor 1 mei aanmeldt, krijg je toegang tot twee exclusieve groepssessies op 21 mei en 17 juli.

Na het Energy Blueprint programma...

 • Ken je jouw energetische blauwdruk

 • Kan je verbinden met jouw eigen energie en weet je hoe je jouw veld schoon houdt

 • Voel je je verbonden met je innerlijke autoriteit

 • Heb je getraind in het afstemmen op spirit en ontvangen van gidsing

 • Weet je hoe je navigeert vanuit jouw eigen, authentieke energie, en dus: 

Weet je wie je en wat je wel (en niet) bent, maak je gemakkelijker keuzes, voel je je verbonden en in harmonie met jezelf en het geheel en vind je zo je plek in het eco-systeem én je energie terug.

_ (29).jpeg

Ben jij gezegend met een sensitief systeem? Dan is er één skill die voor jou het verschil kan maken. Het verschil tussen vloek en zegen, tussen slachtofferschap en kracht. En die skill, is het werken met energie.

In de afgelopen jaren is er steeds meer onderzoek gedaan naar sensitiviteit als eigenschap. Want is het aangeboren? Of is het het gevolg van trauma of de omgeving waarin je opgroeit?
Buiten kijf staat:  wanneer je een sensitief systeem hebt, ben je gevoeliger voor indrukken van zowel binnen- als buitenaf. De grens tussen jou en je ervaring is dunner, je zou dit kunnen zien als een dunnere huid. Dit is deels aangeboren of erfelijk, maar wordt verder beïnvloedt door hoe jouw omgeving reageert op jouw aangeboren sensitiviteit. Worden je diepe emoties bijvoorbeeld afgewezen of vind je onvoldoende spiegeling en (emotionele) veiligheid bij je verzorgers, dan heeft dit een grote invloed op hoe jouw hersenen zich ontwikkelen op het gebied van emotieregulatie en hoe jij jouw energetische grenzen ervaart.

Wanneer onze grenzen dun zijn en we bijvoorbeeld met onze focus bij de ander zijn, kunnen we niet bijdragen vanuit onze authentieke energie en raken we gemakkelijk overweldigd en overprikkeld. En dat is zonde, want op die manier kunnen we onze sensitiviteit niet de wereld in brengen. Hij legt ons lam en zorgt ervoor dat onze energie lekt in plaats van dat hij ons kracht, wijsheid en inzicht geeft.

Want dat is zeker weten de andere kant van de munt: jouw sensitiviteit zorgt voor een sterke intuïtie, het vermogen om je te verbinden en af te stemmen op de wereld om je heen en gaat vaak gepaard met een uitzonderlijke spirituele en emotionele intelligentie, empathie en creativiteit. Om maar wat te noemen.

Precies deze kwaliteiten zorgen ervoor dat je een geweldig energetisch kompas hebt waar je op af kan stemmen: maar wel alleen wanneer je energetische grenzen in orde zijn.
 
En dat is waarom we daar mee gaan werken. 

Jouw gidsen

WhatsApp Image 2024-02-06 at 14.57.06.jpeg

Linde Frieling (6/2 splenic Manifestor) is ondernemer en werkt als psychic en medium. Linde gelooft dat iedereen deze gaven bezit en ze tot passende hoogte kan ontwikkelen.  'Je eigen energie voelen en hiermee navigeren door je leven is iets wat we over het algemeen verleerd zijn. Door weer te ontdekken hoe dit voor jou werkt, ervaar je dat je in je eigen kracht komt te staan. Met mijn Human Design & soulreadings help ik je dit te ervaren.' Meer over Linde lees je hier

Marije Elles Dijkstra (2/4 splenic Projector) is toegewijd aan het leven, werken en ondernemen vanuit haar unieke energie. Ze werkt als energetisch gids en gebruikt daarbij Human Design, energiewerk en haar psychic gaves om haar klanten richting hun meest volledige expressie te gidsen. Ze begeleidde honderden deelnemers in haar sessies en programma's in het leven, werken en ondernemen via hun Design. 

блестки.jpeg

Energy Blueprint

Ontwikkel je energetisch kompas

_ (28).jpeg

Leer werken met jouw unieke energetische blauwdruk en laat je gidsen door je intuïtie. Zo vind jij je plek in het eco-systeem én daarmee je energie terug.

Dit zeggen onze deelnemers

Marije en Linde gidsen op een heerlijke ‘down to earth’ en tegelijk intuïtieve wijze vanuit eigen ervaring. De training gaat verder dan kennisoverdracht over Human Design: het is ervaringsgericht en je wordt uitgenodigd om te werken met afstemming op eigen en elkaars energieveld en de energie van de Human Design chart. Mijn deelname heeft me een diepere connectie met mijn eigen energie en het Projector zijn gegeven. In het beoefenen van de teachings in de praktijk vond ik herkenning en een bedding in mezelf, waardoor ik nog meer kan zakken en vertrouwen in het laten zien van mijn eigen wijsheid en intuïtieve gaves. De opgedane kennis en ervaring wil ik gebruiken om Human Design als tool inzetten binnen mijn praktijk. Human Design laat de potentie zien die een ieder in zich heeft en geeft zo helder weer waar de energie naartoe wil stromen in ieders unieke chart. De combinatie met het energiewerk maakt het zo bekrachtigend. Marije en Linde, dank voor jullie prachtige training.

Antsje Abma - @antsjeabma (Energy Intensive)

Dit leer je tijdens het programma

Module 1: Jouw energieveld
Leer je energieveld kennen

Module 2: Energiewerk & energetische hygiëne
Leer de basis van energiewerk, zorg voor een schoon en verbonden veld

Module 3: Jouw blauwdruk
Ontdek je Human Design blauwdruk 

Module 4: Jouw intuïtie & autoriteit
Verbind je via jouw lichaam en zintuigen met je intuitie, kanaal en autoriteit in Human Design

Module 5: Afstemmen
Leer vanuit een stevige basis werken afstemmen op spirit

Module 6: Gidsing 
Ontdek hoe jouw ziel en onderbewuste je gidsen

Texture Organica - Alveare.jpeg

Module 7: Navigeren 
Navigeer met jouw energetisch kompas door het spel van jouw leven

..& dit is wat je krijgt

Copy of Energy Intensive januari 2024 (2).png

+

Online programma van 12 weken vol video's, podcasts, meditaties, activaties en opdrachten

+

Community-omgeving voor al je vragen 

+

Bonus: Basis workshop Human Design 

+

Bonus: Masterclass - Spel van het Leven 

+

EXTRA: Online groepssessie energiewerk 

+

EXTRA: Online Q&A-sessie

Totaal: €550,- maar nu €225,- ex BTW

De Energy Blueprint is voor jou als..

 • Je jouw sensitiviteit niet als vloek, maar als zegen wil benaderen 

 • Je jouw energetische blauwdruk wil leren kennen én leven 

 • Je jouw unieke kwaliteiten wil inzetten voor het grotere geheel (maar nog niet weet hóe)

 • Je de basis beginselen van energiewerk wil leren om zo stevig te staan in jouw lijf & veld

 • Je op zoek bent naar begeleiding in het ontdekken en ontwikkelen van je intuïtieve gaven 

 • Je wil vooral wil leren door te oefenen, spelen en experimenteren 

 • Je verbonden wil voelen met jouw eigen energie, zodat je als vanzelf jouw eigen pad bewandelt 

 • Je wil leren van twee ervaren energetisch- en intuïtiefwerkers

✰ pinterest __ preslienb ✰.jpeg

Klaar om te navigeren vanuit jouw eigen kompas?

De Energy Blueprint is hét online programma voor iedereen die met energie en zijn of haar eigen intuitie wil leren werken.

 

Het programma bezit alle tools, kennis en inzichten die ons als sensitieve, intuïtief werkers helpen navigeren door de wereld en het leven. 

Energy Intensive

Heb jij al een stevige basis gelegd en wil jij Human Design en energiewerk niet alleen voor jezelf, maar ook in je werk inzetten? Dan is de Energy Intensive de training voor jou. 

 

In de Energy Intensive gidsen we je naar jouw Design en leer je zo werken met het systeem dat de woorden die je spreekt en de energie die je doorgeeft doen waar ze voor bedoelt zijn: jou en de mensen met wie je werkt thuis brengen bij zichzelf, en ons allemaal thuis brengen op onze aarde.

Energy Blueprint
Frequently Asked Questions

Hoe lang heb ik toegang tot het programma? 
Je hebt je leven lang toegang. 

 

Hoeveel tijd kost het programma? 
Je bent ongeveer 3 uur per week bezig met het programma. 

Worden de groepssessies opgenomen? 
De groepssessies worden opgenomen en zijn beschikbaar voor de deelnemers van het programma.
 

Ik heb volgens mij geen intuïtieve gaven. Is dit programma ook voor mij?
Iedereen heeft 'een' intuïtie en we kunnen het allemaal trainen. Als je geraakt wordt door het programma willen we je uitnodigen dit samen met ons te gaan ontdekken. 

Moet ik ervaren zijn in energiewerk of Human Design? 
Nee, je hebt geen ervaring nodig. We nemen je er vanaf het begin in mee. 

Ik heb een andere vraag, waar kan ik die stellen?
Mail naar info@marijeelles.com

bottom of page