top of page

Mentorship

Begeleiding voor sensitieve ondernemers en veranderaars

Marije-18.jpg


Om verandering teweeg te brengen en de meer humane wereld te creëeren waar sensitiviteit wordt omarmt.. 
Is het de bedoeling dat we mét onze 'gevoeligheid' de wereld in gaan en onze schoonheid, onze kunst, onze gidsing, onze visie, onze geraaktheid, en ook onze ambitie met die wereld delen. 
 
Maar hoe doen we dat zonder onszelf te verliezen of te verharden? 

Dat is wat mij betreft de queeste van deze tijd. 
Het is in ieder geval de mijne. 

Mijn begeleiding is voor sensitieve ondernemers en veranderaars die hun goud met de wereld willen delen.

Over Marije Elles

Ik geloofde lang dat ik mijn sensitiviteit beter kon verstoppen. Nu weet ik dat het mijn grootste kracht is, en help ik mijn klanten hun sensitiviteit te omarmen als belangrijkste kwaliteit in hun energetisch leiderschap. 

Als intuïtieve Projector zie ik wat er onder de oppervlakte ligt verscholen. En in wat we daar verstoppen, ligt ons mooiste goud. Onder alle lagen van conditionering ligt onze essentie, onze blauwdruk te wachten tot wij er naartoe terugkeren.

Dit is het pad van zelfrealisatie en het pad dat ik met moed en liefde bewandel. Het bracht me via uiteenlopende zijpaden in de journalistiek en het bedrijfsleven tot waar ik nu ben: gids en trainer in Human Design en Energetisch Leiderschap en iedere dag meer van mezelf. Iedere dag meer in tune met dat wat daar altijd al aanwezig was: dat meisje met een eindeloze nieuwsgierigheid, een fascinatie voor de sterren & het leven en de kracht om het onderbewuste, bewust te maken en het onmogelijke, realiteit. 

De scheiding tussen energie en vorm, werk en privé, wie jij ten diepste bent en jouw dagdagelijkse realiteit is een illusie. Het is tijd voor integratie: het in lijn brengen van jouw unieke blauwdruk met de vorm die je iedere dag aanneemt. 
 
Dat is wat mijn werk brengt.

 
Of het nu gaat om vraagstukken rondom ondernemen o
f relaties: het leven geeft je continue de mogelijkheid om de vorm in lijn te brengen met je blauwdruk. Hoe? Door te navigeren met je energetisch kompas. Het is aan jou dat kompas te leren kennen en vertrouwen. Wanneer je vanuit je energetisch kompas navigeert, beweeg je in lijn met je blauwdruk en vind jij je plek in het eco-systeem en kan je op je eigen wijze jouw goud delen.
 
En dat is een avontuur waar ik je heel graag in mee neem. 

Dit zeggen mijn klanten

'Ik wilde iemand die me kon begeleiden in het leren neerzetten en leren werken met de energie van m’n business. Om vanuit daar te creëren en te bouwen. Om te creëren vanuit wie ik ben en dat ook te belichamen. Mezelf laten zien aan de wereld. Voor mij voelt dat als de krachtigste manier om een business op te zetten. Vanuit jezelf en wat zich aandient. En dat is gelukt. Een half jaar verder voelt het alsof ik uit m’n schulp ben gekropen. Ik durf te delen wat ik doe, waar ik in geloof en heb vertrouwen in mezelf. Als therapeut en als ondernemer. Mijn business is volop in beweging.

Werken met Marije is een feestje. Ze is de ultieme belichaming van hoe je vanuit wat zich aandient de meest waardevolle sessies begeleid. We raakte altijd het onderwerp aan wat nodig was en eindigde de sessie altijd vol energie, flow en met rode wangen.

Wat ik forever meeneem is deze: trouw zijn aan m’n eerste baan; mijn zielsgroei.'

Lenneke van der Meijden

Mijn begeleiding

Mijn begeleiding is gebaseerd op jouw unieke blauwdruk, vraag en behoefte. Daarom vind je bij mij geen one-size-fits all traject, maar wil ik je uitnodigen om een intake call te boeken waarin we samen op basis van jouw (Human Design) blauwdruk en actuele thema's bespreken hoe dat traject er uit kan zien. 

 

Je kan bij mij terecht als je bijvoorbeeld.. 

 • Je wil leiden vanuit sensitiviteit

 • Voelt dat je bent verhardt en dieper in contact wil komen met je sensitiviteit en intuitie

 • Voelt dat je juist verdrinkt in die sensitiviteit en op zoek bent naar gezonde begrenzing

 • Jouw goud en talenten wil ontdekken én inzetten in je dagelijks leven, of dat nou je werk, privé of onderneming is

 • Wil leren leven en navigeren vanuit jouw energetische kompas

 • Jouw dagelijks werk en leven in lijn wil brengen met je blauwdruk

 • Jouw sensitiviteit als kracht wil gebruiken

 • Door een periode van verandering heen gaat, voelt dat het klaar is voor een nieuw hoofdstuk en hier begeleiding in kan gebruiken.

 • Er klaar mee bent om wakker te worden in een leven dat niet als dat van jou voelt en je begeleiding kan gebruiken in het navigeren naar en op jouw eigen pad.

 • Op zoek bent naar verdieping en jouw spirituele of energetische gaven ín het leven wil brengen.
   

Mijn werk is praktisch en energetisch, intuïtief en analytisch. In mijn sessies werk ik met Human Design en Gene Keys, energiewerk, coaching, het onderbewuste en intuitie. Ik ben als een vogel op je schouder die je helpt het totaalplaatje te zien en duidelijk te krijgen wie je bent, waar je bent, waar je naartoe onderweg bent en hoe je vervolg stappen er uit zien. Daarnaast leer je zelf werken met jouw unieke energie en vanuit je kompas te navigeren. 
 

 • De kosten bedragen 225,- ex. BTW per sessie

 • De sessies vinden plaats via Zoom of in overleg in-person in Portugal of Nederland  

 • De eerste sessie is een intake. Deze is gratis. Tijdens deze sessie onderzoeken we je vraag en bespreken we hoe het traject er uit kan zien. Dit kan variëren van één tot drie of vijf sessies, afhankelijk van de transformatie en mate van ondersteuning waar je naar op zoek bent.

bottom of page